zmiana terminu ! jako ?e 16 wrze?nia te? nie mog? z powodu egzaminu na uczelni zrobimy to tydzie? p???niej..
23 wrze?nia - wi?cej czasu wi?c wi?cej ludzi si? o tym dowie i mo?e si? skusi 
Jakub napisał(a):Szale?stwo. (...) gdzie po trzech okr??eniach si? znudzi, bo nie ma motywacji poza rywalizacj?. Ale jak s?abszy zobaczy, ?e Keny na drugim okr??eniu mija go drugi raz to sobie odpu?ci.
...
Czyli Keny, ja najwy?ej mog? zrobi? 80km.
Kuba, zaczynamy pewnie oko?o 7 rano, ko?czymy (w naszym wypadku) pewnie po 21:00. Ja zak?adam jazd? z ?redni? pr?dko?ci? 30km/h - przynajmniej przez pierwsze 100 km
Teren jest dobry wi?c my?le, ?e z tym nie b?dzie problem??w
a potem zobaczymy. W tamtym roku we wrze?niu zrobili?my z Lesiem i Foreightem 200km ze ?redni? ponad 24 odwiedzaj?c mi?dzy innymi Such? Beskidzk? (czyli troche g??rek by?o)
To ?e min? takiego np Anniego czy andrzosa par? razy na 100 kilometrach to jest logiczne - ka?dy jedzie swoim tempem. Ja np b?de jecha? razem z Foreightem (b?dziemy si? zmienia? na prowadzeniu co p??? okr??enia) ?eby si? mniej m?czy?.
I nikt te? nie zmusza do zrobienia 300km, ka?dy robi ile chce - wi?c nawet przejechanie jednego honorowego okr??enia b?dzie zauwa?one
na ko?cu zrobimy liste kto ile zrobi? i zamie?ci si? na stronie