Odp: Test na cykloze
kupił se kone i cfaniakuje ;p
Nie jesteś zalogowany(a). Zaloguj się lub zarejestruj.
Forum BikerTrzebinia.pl » Pogaduchy rowerowe » Test na cykloze
Strony Poprzednia 1 2 3 4
You must zalogować or zarejestrować to post a reply
kupił se kone i cfaniakuje ;p
A co to za BMW? Ja mam E34 benzyna 2,5 litra. Wymienia?e? mo?e pasek rozrz?du i czy moze wiesz co? na temat kolizyjno?ci jak strzeli? Czy w og??le mia?e? na tyle odwagi, ?eby j? w?asnor?cznie rozebra?, a potem zg??bi? jej wn?trze przechodz?c po ka?dym jej calu okr?g?o?ci, od zderzak??w i reflektor??w, poprzez wtrysk, a? do rury?
Ja posiadam E30 320 , troche ma?y silniczek , ale 6 gark??w i tak daje przyjemno?c z jazdy
Co do samodzielnych napraw to niestety nie mam nawet p??? gara?u , co znacznie ogranicza moje mo?liwo??i
Z drugiej strony mam za ma?o zaufania do swoich umiej?tno?ci ?eby bra? sie za np. rozrz?d. Jednak z ka?dym dniem coraz wi?cej o sobie wiemy i mam nadzieje ?e niebawem bed? ?mia?o mog? sie bra? za w?asnor?czne naprawy
Puki co korzystam z us?ug ch?opak??w z Chrzanowa , kt??rych ( piki co
) mog? ?mia?o poleci? ( w?a?nie sa w trakcie zak?adania mi elektryki ) .
Wiecie co tak sobie czytam to wszystko i moim zdaniem najbardziej na tym forum zarażony cyklozą jest z cała pewnościa Ani. <lol>
a inni na to: "ale my zrobimy to lepiej
"
jego ambicja go przerasta ![]()
Anni jest chory na sw??j specyficzny spos??b ![]()
Nie przypominajcie mu że jest specyficzny
on jest najlepszy !! i nie bądzcie zazdrośni ![]()
Ostatnio ugryzł(a) się w język: Lesiu (2006-11-08 21:59:45)
Zdaje mi si?, ?e mnie obgadujecie czy jak? ![]()
Dobrze, ?e keny i foreight s? lepsi - dop??ki b?d? lepsi, ja b?d? gania? nieust?pliwie za nimi chc?c r??wna? poziomem. B?d? mia? zaj?cie, do kt??rego mam ch?ci i ambicje i to si? liczy. Podejrzewam, ?e oni tez nie zostan? w miejscu, bo chyba my?li takiego obciachu nie dopuszczaj?, ?e nadejdzie dzie?, w kt??rym Anni b?dzie na maratonach wy?ej od nich, zje?dza? ze stromizm lepszych od nich i zna? wi?cej trick??w. Tak?e, ko?o jest zamkni?te i wszyscy si? nap?dzaj?. ![]()
?e nadejdzie dzie?, w kt??rym Anni b?dzie na maratonach wy?ej od nich, zje?dza? ze stromizm lepszych od nich i zna? wi?cej trick??w.
zaraz po mnie ;p
Anni będzie na maratonach wyżej od nich,
Więc na co jeszcze czekasz ? Od jutro zaczynaj biegać a od marca codziennie jezdzic po 2-3-4 godz rowerem to może dojdziesz do takiego poziomu żebyś objechał kogoś na maratonie ;-)
Zrobiłem se testa.
324 :>
ja mia?em 315 wi?c nie wiem sk?d te wasze wyg??rowane wyniki
z tym, ?e np moje dbanie o rower polega na zalaniu nap?du vexolem i napompowanie k???
o umiej?tno?ciach naprawy nie b?de wspomina?
zrobi?em sobie test po 2 latach
praktycznie nic si? nie zmieni?o - 329 pkt
przyby?o mi par? bo z?ama?em r?k? na rowerze i by?em na TdP pewnie ![]()
w kwestii dbania o rower dalej tak samo ![]()
tez sobie zrobilem i spadło mi do 392
![]()
Posty [ 46 do 57 z 57 ]
Strony Poprzednia 1 2 3 4
You must zalogować or zarejestrować to post a reply
Forum BikerTrzebinia.pl » Pogaduchy rowerowe » Test na cykloze
[ Stworzono w 0.029 sekund na podstawie 7 zapytań. Ale szybko! ]