Odp: Łańcuch na nowy sezon
Ten co ja zerwałem był oryginalnie zamontowany do roweru, nigdy nie skuwany. Widocznie jakiś felerrrrny był.
a connexa, to wiem, że nie zerwę ![]()
Nie jesteś zalogowany(a). Zaloguj się lub zarejestruj.
Forum BikerTrzebinia.pl » Pogaduchy rowerowe » Łańcuch na nowy sezon
Strony Poprzednia 1 2 3
You must zalogować or zarejestrować to post a reply
Ten co ja zerwałem był oryginalnie zamontowany do roweru, nigdy nie skuwany. Widocznie jakiś felerrrrny był.
a connexa, to wiem, że nie zerwę ![]()
to pisz od razu ze nie conexa zerwales tylko jakiegos shita bo tak to ja juz kilkanaście łańcuchów załatwiłem ![]()
Kurcze a no myślałem, że napisałem (bo w planie miałem
). Ten łańcuch to Deore był.
Ale temat się rozrósł.
Zamówiłem w końcu Wippermann 904, jednak przysłali 908 i właśnie dzisiaj go odebrałem. Założyłem, aczkolwiek jako takiej jazdy testowej nie robiłem. Jednak trochę przycisnąłem go pod górkę i wydaje się być w porządku.
Co do przebiegu kasety, to się pomyliłem, ma jakieś 1000km mniej ;p trochę ponad 2000 ![]()
Dzięki i Pozdrawiam
łańcuch montuje się taki sam jak korba i kaseta (firma) tak najlepiej działają. Także razem się wymienia to wszystko a nie po części.
łańcuch montuje się taki sam jak korba i kaseta (firma) tak najlepiej działają. Także razem się wymienia to wszystko a nie po części.
to Ci powiem że nie masz racji, możliwe że tak jest najlepiej, ale robiłem już mieszanki kaseta srama, łańcuch KMC i kobra shimano i nie powiedziałbyś że to był taki mix ![]()
tomeh, gdyby było tak jak piszesz to takie firmy jak rohloff czy wippermann nie miałyby prawa istnieć (a przynajmniej miałyby bardzo ciężko na rynku)
Pewnie macie rację, ja tylko wiem to co słyszałem w serwisie o swoim rowerze jak mnie skasowali na 300 złoty. Po roku powtarzam po roku od tego serwisu i nowego napędu został on zjechany na szpileczki i nie nadaje się do użycia. Zaledwie w granicy 8 000 km zrobiłem na nim - a na poprzednim około 40 000 i był ok.
Teraz przesiadłem się z mtb na treking już.
Posty [ 31 do 38 z 38 ]
Strony Poprzednia 1 2 3
You must zalogować or zarejestrować to post a reply
Forum BikerTrzebinia.pl » Pogaduchy rowerowe » Łańcuch na nowy sezon
[ Stworzono w 0.026 sekund na podstawie 7 zapytań. Ale szybko! ]