Odp: VI Otwarte Mistrzostwa Gminy Krzeszowice w kolarstwie górskim
Jako była licealistka krzeszowicka mówie zdecydowane NIE, lateksowym męskim strojom!
Nie jesteś zalogowany(a). Zaloguj się lub zarejestruj.
Forum BikerTrzebinia.pl » Zawody rowerowe » VI Otwarte Mistrzostwa Gminy Krzeszowice w kolarstwie górskim
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
You must zalogować or zarejestrować to post a reply
Jako była licealistka krzeszowicka mówie zdecydowane NIE, lateksowym męskim strojom!
Zdecydowanie wole normalne ciuchy. Skoro kuba jest takim fanatykiem braku oporów powietrza to niech sam zakłada takie rzeczy ![]()
lateks fajne rzecz ![]()
Jak pisałem szuterek to miałem na myśli luźne kamyczki
powiedziałbym że tak: 2/5 ubitego, 2/5 drobnych kamyczków i 1/5 asfaltu. Pętla HARDKOR jak to jest na mapce napisane ma 4 km.
Ketsi miau.
LOLz ![]()
hm... mogłabym mieć taki strój;)
4km x 3 pętle daje nam 12km co to ma być wyścig super mini
))
To już wiem, że jak przyjadę tam się ścigać to jadę na rowerze do Krzeszowic i nie ruszam auta ![]()
No może i super mini inaczej zwane XC
Podejrzewam że ludzie/uczestnicy nudziliby się strasznie gdyby zawody rozciągnęły się aż do 16, a samo kręcenie 10 pętli spowodowałoby kręćka. w takiej Będkowskiej wyścig trwa całe 1h dla amatorów II (nie ma chyba kategorii która jeździ dłużej) na przykład to są 4 pętle po 15 min jak dla mnie. Nie szacujemy aż takiej liczby ludzi żeby kolejność nie ustaliła się po 3 kółkach.
pozdrawiam
Maciek
Ketsi, naprawde !?
Ketsi, naprawde !?
Kogoś to dziwi!
Fotki z trasy: http://picasaweb.google.com/469hinol/XC
ice260909# trochę wypłaszczają ale zawsze pomogą np w doborze opon.
o 14 we czwartek robimy objeździk nieoficjalny jakby ktoś chciał to proszę o kontakt gg 5950926 lub umaciek@tlen.pl , oczywiście będzie możliwość objechania sobie oznaczonej już trasy przed zawodami.
pozdrawiam
Maciek
No, objechało się traskę
Na slickach tam się raczej nie przejedzie a co dopiero na szosówce ![]()
No, objechało się traskę
Na slickach tam się raczej nie przejedzie a co dopiero na szosówce
objechać się da ale nie na 100% swoich sił ![]()
to ktoś się w sobotę wybiera?;>
Posty [ 16 do 30 z 53 ]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
You must zalogować or zarejestrować to post a reply
Forum BikerTrzebinia.pl » Zawody rowerowe » VI Otwarte Mistrzostwa Gminy Krzeszowice w kolarstwie górskim
[ Stworzono w 0.030 sekund na podstawie 8 zapytań. Ale szybko! ]