Odp: Wielka Racza, Niedziela, 23.08.2009
Ja zgłaszam, że jadę autem do zwardonia, celem zdobycia Wielkiej Raczy pieszo.Możliwe będzie jakieś wolne miejsce 1 lub 2 ![]()
Czas na holendry
Nie jesteś zalogowany(a). Zaloguj się lub zarejestruj.
Forum BikerTrzebinia.pl » Wycieczki, wyprawy » Wielka Racza, Niedziela, 23.08.2009
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
You must zalogować or zarejestrować to post a reply
Ja zgłaszam, że jadę autem do zwardonia, celem zdobycia Wielkiej Raczy pieszo.Możliwe będzie jakieś wolne miejsce 1 lub 2 ![]()
Jakby ktoś chciał kupować bilety zanim sie wszyscy zbiorą, to ja chce ulgowy
z rowerkiem
Do rowerzystów - uwzględnijcie, że Kuba nie ma zwyczaju się mylić. Więc jak ma się wypogodzić to się wypogodzi;)
To po prostu męska decyzja. Zwyczaju nie mam się mylić. Po analizie ICM i wielu prognoz jest dla mnie oczywiste, że nie będzie padać.
Wojtek: Patrzyłem na mapę. Jak chcesz mieć łatwo to startuj z Rycerki Górnej. Żółtym szlakiem na Wielką Raczę, potem czerwonym, kawałek niebieskim i zielonym z powrotem. Około 13km.
Ze Zwardonia możesz mieć do pokonania minimum 20 km jeśli od razu wracasz z Wielkiej Raczy, inaczej też coś koło 30km.
Pomysł dobry, można by też zrobić takie kółeczko z Rycerki Górnej iść na Wielką Racze, Małą Racze i wzdłuż granicy takie właśnie koło zatoczyć szczytami, potem na Przegibek i zielonym powrót.
Ludzie! Decydujemy o 6:50, chodzi Wam jeszcze o coś? ![]()
Już się wypaduje powoli
A jak dojedziemy na 100% nei bedzie padać http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_
amp;id=872
i co robimy? ja tam widze że leje ![]()
i co robimy? ja tam widze że leje :P
Ja tam mogę jechać - zdjęcia satelitarne pokazują, że na Wielkiej Raczy padać już nie powinno. Bardziej mnie drażni mniejsza temperatura, ale się jakoś przeżyje (tym razem:P).
Rozwell, rower na 100%?
Ostatnio ugryzł(a) się w język: spons (2009-08-23 06:53:23)
ale chyba na butach?
kto i na co chętny? dawać odp do 10min.\
ja obstawiam buty
tak czy siak jedziemy, rozwell wsiada w chrz
Ja sie juz zbieram na dworzec. Jak nie będzie nikogo z rowerami to sie wroce i tyla.
odp. rower
Ostatnio ugryzł(a) się w język: spons (2009-08-23 06:58:40)
rower.
Prędzej rower, bo nie mam butów do chodzenia po górach jak na razie. ;P
Ale za mało osób na ten rower nie może być. ![]()
//edit: za mało osób na rower, ja się wycofuje i idę spać.
wole w deszczu rower niż w deszczu z buta, ale padać już nie będzie o 11, a lepiej zamoczyć opony niz buty
anni, pało
ja jade z buta, Agata też. Do tego Wojtek, Ketsi, podjedziemy autem i się spotkamy
rozwell wsiada w chrz, kuba jest na miejscu, do sponsa zaraz zadzwonie i sam chocby wsiadzie (moze:P)
Posty [ 31 do 45 z 68 ]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
You must zalogować or zarejestrować to post a reply
Forum BikerTrzebinia.pl » Wycieczki, wyprawy » Wielka Racza, Niedziela, 23.08.2009
[ Stworzono w 0.030 sekund na podstawie 8 zapytań. Ale szybko! ]