Witam Was:)
Przedstawie sie na początku co by nie być posądzoną o brak kultury -
Kasia, miło mi;)
Tak jak "spons" interesowałoby mnie dołączenie do grona rowerowego, tak tak obserwuje was:D Czaje się od jakiegos czasu z tą myślą, przestudiowałam kilka tematów i widze ze grupa jest aktywna i jak dla mnie chyba zbyt mocna. Pomimo ze deklarowana jest chec dostosowania sie do najsłabszego to jakos trudno mi wierzyc ze grupa bedzie jechać 15 km/h bo Kasia wiecej nie wyciagnie;D a taka moja natura waleczna ze nie lubie byc ostatnia wiec zrozumiecie ze narazie pozostaje mi czaić sie jeszcze jakjis czas i samej sobie trenować, bo jezdzic zaczelam jakis miesiac temu i jeszcze jezdze z kołkami pomocnymi;D Badz co badz zaznaczam ze jestem i moze za rok, dwa sie poznamy blizej:D
Nie wiem jaki przedział wiekowy reprezentuje grupa , moze ktos chetny mi o tym opowiedziec?;) ale tak na moja intuicje ktorej nie posiadam, domniemam ze bylbym najstarsza:D wiem wiem ze kobiety są jak wino;)
a i jeszcze jedno takie pytanie, odnosnie grupy czy wiecej tam chłopów z łydkami jak moja uda czy bab z udami jak moje łydki?:D
Pozdrawiam z ukrycia 
Kasia
Kot pocztowy - ułatwia sortowanie przesyłek.