1

Temat: Wycieczka otwarta dla wszystkich, niedziela 21.06 - Zapraszamy

Zapraszamy wszystkich śledzących i odwiedzających stronę BikerTrzebinia na wspólną wycieczkę.

W planach dostosowanie prędkości do wszystkich uczestników bez czekania czyli piknik smile

Jeśli chodzi o trasę to w zależności od osób które się zjawią na starcie: Sosina (60km), Dolinki podkrakowskie (90km) lub Pustynia Błędowska (80km? przez zamek w Rabsztynie?). Fajnie jakby się osoby zainteresowane jazdą z poza naszego grona wypowiedziały o swoich preferencjach.

Obstawiamy Dolinki podkrakowskie z paru względów bezpieczeństwa: przejazd bezpieczną drogą - przez puszczę Dulowską, wyjazd w Rudawie, tam 400 metrów drogą główną na Kraków i zjazd w boczne uliczki. Na pustynie błędowską przez zamek w Rabsztynie też można bezpiecznie przejechać omijając główne drogi jednak są to szlaki terenowe. Wszystko zależy od jadących i do ustalenia nawet na starcie wycieczki big_smile

Gdzieś u celu piknik czyli kiełbaska z grilla czy inne specjały (co będzie tongue)

Start o godzinie 9 rano w niedzielę 21 czerwca spod bramy na Chechle (tej od strony Chrzanowa, wiaduktu NAD autostradą).

Fajnie jakby osoby chętne się wypowiedziały (tak, trzeba się zarejestrować tongue). Nie obrazimy się jednak jak się po prostu rano o 9 zjawią wink W razie indywidualnych pytań moje gg: 5003106

Założenie: piknik, nie gonienie średniej, ładne widoki i takie tam tongue Trasy są długie, jednak do przejechania dla każdego kto jeździ na rowerze dalej niż po piwo do sklepu 500m dalej wink

2

Odp: Wycieczka otwarta dla wszystkich, niedziela 21.06 - Zapraszamy

zgłaszam, że JADĘ bez względu na trasę wink
może być Sosina - pomoczymy się w wodzie i porównamy swoją opaleniznę "rolniczą" vel "kolarską" big_smile
mogą być Dolinki - przynajmniej jest szansa znowu ubrudzic rower big_smile
może być Rabsztyn - bo tam ładnie tongue
nawet Pustynia.... wytarzamy się wtedy w piachu big_smile

3

Nie prawda, tylko 2 osoby obstawiają dolinki podkrakowskie. Sosina moim zdaniem jest bezpieczniejsza - i fajniejsza tongue

4

Ja mam propozycję smile
Wpadnijcie na Sosinę koło 12-13 gdzieś w okolicę wyspy to się napijemy czystej - ja stawiam smile))) Tylko muszę wiedzieć ile mniej więcej osób przyjedzie aby każdy coś łyknął smile))
Jest okazja więc się napić możemy, a Wy zawsze piwko pijecie więc mocniejszy trunek nie będzie zły i tak pewnie się będziecie wracać koło 18-19 więc alkohol wyfrunie z organizmu smile))
Co Wy na to smile
A co to za okazja się dowiecie jak przyjedziecie smile

Bike Special Edition made by Sławek smile

5

Sławek, co Ty nam proponujesz? Wódkę? Oszalałeś? tongue

Żadnego picia wódki przy jeżdżeniu. Napić to się możemy po maratonie 8h w Brennej, ale nie na wycieczce.

6

W Brennej to ja autem będę więc nie piję, bo w poniedziałek na 6 do pracy smile

Nie to nie, ja was nie zmuszam ;p
Jak nie lubisz to nie pijesz <lol>
Zapewne chcielibyście na Chechle aby każdy miał blisko do domu po czystej ale nie ma tak łatwo smile

Ostatnio ugryzł(a) się w język: slawek_l_83 (2009-06-19 08:26:20)

7

vodka fee... pozatym to wykroczenie a po 0,5 promila przestępstwo tongue

8

Na forum to każdy nie pije a w rzeczywistości wszyscy alkoholicy smile

9

mów za siebie tongue Ja nawet piwa na trasie nie pije, wolę kamienie widzieć wyraźnie wink Po jeździe to co innego. A w piciu wódki żadnej przyjemności nie upatruję - nawet smakowej (mimo próbowania ponoć "bardzo dobrych" wiśniówek, żurawinówek a nawet śliwowic i innych wynalazków z gruzji czy skądś tam - w gębie czujesz gorąco a nie smak wink )

"Im gorzej, tym lepiej"
http://foxiu.com

10

Kurcze pieczone sami sportowcy smile

W takim razie spadam do jamki smile

Pozdrawiam smile

11

Gdyby to forum nie było publiczne, myślę ze dyskusja potoczyłaby się inaczej ;-)
No oczywiste, jak to tak namawiać bikerów na wódke, Sławek, cośty tongue

--
Czas na holendry big_smile

12

wódka fuj smile
omijamy Sosinę z daleka, żeby nie kusiło do zlego big_smile
ciekawe jaka to okazja i kto pokryje nasze ewentualne rachunki za izbę W.
pewnie i tak będzie lać sad

13

Wojtek - Pewnie tak, inna by był dyskusja na gygy a inna na forum smile
Pszepraszam zapracowanych bikerów smile

Rozwell - A wiesz ile masz promili po jednym piwie do obiadku smile

Agatka - Omijać nie omijać ale pogoda nie pozwoli sad Chcesz powiedzieć, że po 3-4 kieliszkach już wylądujesz na izbie, czy może po 3-4 flaszkach na głowę smile))

14

Olać temat alkoholowy tongue Mamy już 2 chętnych którzy specjalnie dopytywali się o tą lajtową jazdę i dostali zapewnienie że będzie luz.

Kto taki? Zobaczycie na starcie tongue (jak nie będzie ulewy big_smile)

15

http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_ … amp;id=484

mozliwe ze nie bedzie padac

Ostatnio ugryzł(a) się w język: rozwell (2009-06-20 21:32:56)