46

Odp: Ognisko 22.05.2008?

foxiu napisał(a):

nie ?ebym by? z?o?liwy czy cos, ale tobie zawsze co? wypadnie ;P

w g??ry ju? te? od roku sie zabierasz z nami pojecha?.... wink

Nie, ?ebym si? czepia? ale wy lansery jeste?cie big_smile Zamiast mykn?? 100km w g??rach, mykacie 40km ?limaczym tempem tongue

A tak na serio bywa tak, ?e s? wa?niejsze sprawy ni? rower wink

Pozdrawiam.

Ostatnio ugryzł(a) się w język: slawek_l_83 (2008-05-23 19:39:42)

Bike Special Edition made by Sławek smile

47

Dok?adnie Kuba, jeszcze zapomnia?e? o Mafii Paliwowej wink A co do ogniska to bylo fajowsko, pocz?tkowe problemy z zap?onem mo?na pomin??, bo by?o zbyt wiele teorii, mieszanka kulturowa i ?rodowiskowa. Jedni chcieli robi? pieczone, drudzy pra?one, inni przyszli na kie?baski ale nie mo?na pomin?? ca?ej masy gapi??w. Nawet oni byli pomocni, bo gdyby nie trzcina jednego zdesperowanego widokiem godzinnej pr??by ognia w?dkarza to kto wie czy jedliby?my te pieczone/pra?one czy surowe. Po tej pomocy i przy udziale do?wiadczonych podpalaczy ognisk z KTK posz?o jak z p?atka.Szczere opowie?ci te? wnios?y wiele ciep?a i rado?ci w towarzystwo smile Ale ogolnie to fajnie si? pisze bez akapit??w bo po co je stosowa? i oby do nast?pnego ogniska w jeszcze wi?kszym gronie zapale?c??w smile Pozdrawiam!

--
Czas na holendry big_smile

48

slawek_l_83 napisał(a):

Nie, ?ebym si? czepia? ale wy lansery jeste?cie big_smile Zamiast mykn?? 100km w g??rach, mykacie 40km ?limaczym tempem tongue

testowa?e? na sobie nasz ?limacze tempo? wink Po za tym doskonale wiem, ?e maraton w g??rach ma na przyk?ad 80 km a nie 40 czy 50, ale jako? tak dziwnie si? sk?ada, ze trasy marato?skie bardzo cz?sto omijaj? r???ne interesuj?ce rzeczy (typu np. 1.5h pchania tongue)

gosiaBT napisał(a):

Dzi?kujemy Foxiowi za zjawienie si? z ekip? i ktk za integracj? w symbolicznym sk?adzie.

jedyny z imienia big_smile czuj? si? wyr???niony big_smile

Ostatnio ugryzł(a) się w język: foxiu (2008-05-23 21:05:41)

"Im gorzej, tym lepiej"
http://foxiu.com

49

foxiu napisał(a):
slawek_l_83 napisał(a):

testowa?e? na sobie nasz ?limacze tempo? wink Po za tym doskonale wiem, ?e maraton w g??rach ma na przyk?ad 80 km a nie 40 czy 50, ale jako? tak dziwnie si? sk?ada, ze trasy marato?skie bardzo cz?sto omijaj? r???ne interesuj?ce rzeczy (typu np. 1.5h pchania tongue)

Czytam Twoje relacje i jad?c na ca?y dzionek da si? du?o wi?cej przejecha? ni? 50-60km smile Nawet jak si? pcha rower 1,5h do g??ry smile
A za pewne omijaj? takie trasy z tego wzgl?du, ?e wtedy nie nazwa?by si? maratonem ale ju? by podchodzi? pod triatlon big_smile
Wiem, wiem ale wymy?li?em, mo?e po prostu organizatorom si? nie podobaj? tamte rejony, nie wiem smile

Ps. Foxiu a by?by? ch?tny na jazd? po Istebnej? Bo je?li si? obronie w czerwcu to za nagrod? ?migam tam poszale? troch?. Dodam, ?e b?dzie ekipa samych crosowc??w wi?c tempo b?dzie i to spore trasa oko?o 80km do zgonu big_smile

50

nie robic mi tu balaganu i gadac na temat tongue

Na wojnie nie ma nagrody za drugie miejsce.

http://Rowerowe.net

51

ja jeszcze rozwal? posta i napisze ze rozmowa miedzy Darkiem a S?awkiem to jak rozmowa dw??ch dzieci, kt??re sie przechwalaj? kto zrobi? wi?cej km a kto wy?ej wjecha?

NORMALNIE JAK DZIECI

a ?eby gdzie? razem jechali to raz temu nie pasuje a innym razem drugiemu

Ostatnio ugryzł(a) się w język: Robert_MTB (2008-05-23 22:53:36)

tylko dwa k???ka a tyle radochy

52

szarpnąłem się: http://foxiu.com/_ognisko-integracyjne

"Im gorzej, tym lepiej"
http://foxiu.com

53

Robert_MTB napisał(a):

ja jeszcze rozwal? posta i napisze ze rozmowa miedzy Darkiem a S?awkiem to jak rozmowa dw??ch dzieci, kt??re sie przechwalaj? kto zrobi? wi?cej km a kto wy?ej wjecha?

NORMALNIE JAK DZIECI

a ?eby gdzie? razem jechali to raz temu nie pasuje a innym razem drugiemu

ad.1 Oj i pokaza?e? kto tu jest dzieckiem.
Jakby? nie wiedzia? to napisz? do wiadomo?ci, ?e my z Darkiem lubimy si? sprzecza?, bo bez tego ?ycie by by?o nudne.
Ja do Foxia nic nie mam i on do mnie nic nie ma "chyba" tongue
Posprzecza? si? z u?miechem na twarzy nie mo?na??

ps.Robert nie m??w, ?e Ty taki ju? doros?y jeste? tongue

ad2. Jakby? nie wiedzia? to facet jest jak dziecko przez ca?e ?ycie, mo?e co? nie wiemy o Tobie big_smile

ad3. ?ycie nie jest us?ane r???ami.
A i tak wiem, ?e z Darek by utrzymywa? moje i kogo? lepszego tempo gorzej by by?o z innymi uczestnikami wycieczki big_smile
ale tempo si? dostosowuje do najs?abszego i tu czasem jest pies pogrzebany, bo gorszy si? b?dzie rozwija? a lepszy b?dzie si? cofa? i tego nikt nie przeskoczy smile

54

foxiu napisał(a):

szarpn??em si?: http://foxiu.com/_ognisko-integracyjne

To dopiero pech z t? policj? - mnie ona nigdy nie skontrolowa?a, nawet jak raz zapory kolejowe omija?em i przy zje?d?aniu z jednej skarpy obok szlabanu, zaliczy?em ma?a gleb? wprost pod czekaj?cy przed przejazdem... radiow??z. big_smile

55

slawek_l_83 napisał(a):

[
Posprzecza? si? z u?miechem na twarzy nie mo?na??

ps.Robert nie m??w, ?e Ty taki ju? doros?y jeste? tongue

ad2. Jakby? nie wiedzia? to facet jest jak dziecko przez ca?e ?ycie, mo?e co? nie wiemy o Tobie big_smile

wcale nie twierdze ze jestem doros?y, a ta rozmowa jest sprzeczka z u?miechem na twarzy jak sam to powiedzia?e? smile kolejna jak na nas przysta?o i jak w ka?dej kwestii

tylko dwa k???ka a tyle radochy