Temat: Specialny wątek z dedykacją dla Kuby
?eby nie ?mieci? w innych w?tkach.
A nie zap?dzi?e? sie jeszcze z jakimi? 'winami'. No we? no sprawd?, bo jak pope?ni?e? jeden b??d, to mog?e? te? pope?ni? ich setki nie zauwa?aj?c nawet, ?e je pope?ni?e?. Jeden b??d mo?e poruszy? lawin? b??d??w. Mo?e najwi?kszym Twoim b??dem by?o teoretyzowanie ju? na samym pocz?tku dlatego nie zauwa?y?e? kolejnych swoich b??d??w? Tak wszystko narasta narasta i narasta, a? wreszcie sie posypie, mo?e prze?pij sie przemy?l, a potem wytknij sobie b??dy, tak w?a?nie cytuj?c ca?e forum ze swoimi wypowiedziami. Wim, ze kiedy? gra?e? w szachy sam ze sob?, spr??buj teraz w ten sam spos??b pragmatyczny wytkn?? sobie b??dy. Obiecuj?, ze przeczytam od deski do deski, ca?y Tw??j post z wytkni?tymi samemu sobie b??dami.
A jak tam, przemy?la?e? ju? swoje b??dy (wykroczenia) w stosunku do przestrzegania Kodeksu Drogowego? Ot cho?by:
Dlaczego wci?? nie napisa?e? czemu wymuszasz pierwsze?stwo na rowerze? Tak jak wczoraj?
Dlaczego twierdzisz, ?e to ja wymusi?em, b?d?c obok Ciebie, a tym samym impludujesz mi bycie duchem niematerialnym?
Dlaczego bzdurzysz, ?e mi nie wolno jecha? na M?oszowej na chodniku do granicy z Trzebini? jak wed?ug PoRD mi w?a?nie wolno?
Dlaczego wyprzedzasz swoim BMW na skrzy?owaniach? [ tak - on to robi, wiem, widzia?em ]
Pytanie podstawowe w zwi?zku z powy?szymi:o jakim Ty kodeksie drogowym zatem si? ci?gle wypowiadasz? Mo?esz nam zapoda? linka do tego? kodeksu?
Dodam, ?e to na rowerze to nie pierwszy raz, gdy tak hamujesz - wcze?niej taka sytuacja mia?a miejsce par? tygodni temu na skrzy?owaniu Nieporazie (zamiast jecha? jak jest wolne, to przyhamowa? ostro, bo mu si? wydawa?o, ?e auto jedzie szybko - nadjecha?o 5 sek po jego zatrzymaniu, na skrzy?owaniu skr?cali?my... w prawo)
Dlaczego nie bronisz swojego ,,przyk?adu absurdu'' z planet?? Gdzie? tam w dyskusji zapoda?e? ?adnie i co? Czy?by? zrezygnowa?? Czy?by budowanie domu od dachu nie jest na Twoje pojmowanie i ,,jasnowidzenie''? ![]()
Dlaczego kenemu g?owy jeszcze nie urwa? kask (mia? glebe z pr?dko?ci? wi?ksz? ni? 50).
Dlaczego wtykasz mi co? co nie powiedzia?em, albo nie robi?. Ot cho?by jazda ?rodkiem jezdni. Gdzie tak je?d??? A wczoraj to nakaz gapienia si? w ty?? Gdzie Ty wynajdujesz te moje mowy?
A teraz si? pozn?cajmy. W?tek kt??ry przerabiamy: http://bikertrzebinia.pl/forum/viewtopic.php?id=134
Dlaczego nale?y przestrzega? podstawowych zasad wynikaj?cych z kodeksu o ruchu drogowym, zw?aszcza gdy dotyczy to roweru?
1. Bo do?wiadczeni kierowcy maj? zinternalizowany kodeks drogowy i jednocze?nie je?d?? wed?ug Niepisanego Kodeksu Drogowego, kt??ry jest niebezpieczny dla rowerzysty, kt??ry nie przestrzega podstawowych zasad.
2. Bo droga asfaltowa zw?aszcza szybka, dyskryminuje rowerzyst??w i b?dzie dyskryminowa? zw?aszcza tych, kt??rzy nie przestrzegaj? podstawowych zasad, kt??re uniemo?liwiaj? szybki ruch pojazd??w wed?ug niepisanego kodeksu drogowego.[...]
No nie wiem, jakby? Ty to po wczorajszym ognisku napisa?, to m??g?bym zrozumie? taki wypadek przy pracy, ale takiej niedorzeczno?ci dawno nie czyta?em, Wuahahahahahah!
Je?li nie mamy "zmys?u oczu z ty?u g?owy" i kierowcy rajdowego, nale?y stosowa? si? do przepis??w o ruchu drogowym rower??w.
A w innym w?tku zarzucasz (foreight skasowa? - nie ma postu, a by? tu: http://bikertrzebinia.pl/forum/viewtopic.php?id=162), ?e ja od Ciebie (pierwsze s?ysz? tak poza tym) wymagam patrzenia si? do tylu. No to w ko?cu mamy ten ,,zmys?'' czy nie mamy? Ustal Pan ze sob? zeznania! Wuahahahahahah. To zaczyna by? ?mieszne!
To tak tylko og??lnie, dla przypomnienia, a i tak nie wytoczy?em najpot??niejszego dzia?a, dodam, tylko, ?e je?d?? czasami 170km/h po takich drogach bezpiecznie, ale je?li rowerzysta pope?ni b??d przy innym kierowcy, kt??ry nie ma opanowanych szybkich reakcji, a nawet pewnego jasnowidzenia na drodze, bo jednak trzeba by? jasnowidzem, ?eby je?dzi? z tak? pr?dko?ci? to pope?ni ten b??d rowerzysta ostatni raz w ?yciu!
Na joemonster si? nadaje. Kto za? W sygnaturk? ju? mi si? nie zmie?ci niestety.
Og?aszam polowanie na ,,teorie teorii'' rozpocz?te!