1

Temat: cześć

Przywitam się chociaż nie wiem czy dobrze trafiłem z tym forum. jestem z Bolęcina, mam 20 lat i studiuję w Krakowie. Rower póki co jest na etapie składania i nie jest to bynajmniej król ścieżek rowerowych ale sprawdza się na dłuższych trasach turystyczno rekreacyjnych. (jeżdżę bardziej turystycznie niż sportowo) Nie ma jakiegoś większego wyposażenia ani firma nie jest jakaś ekstra więc nie mam się czym chwalić. Głównie podróżuję przez puszczę i niekiedy wybieram się na dłuższe wypady. Ale tak dopiero od nie dawna przekonałem się do rowerka do tej pory stał w garażu w stanie kompletnej rozsypki. Teraz powoli nabiera kształtów.

dobrze trafiłem? pozdrawiam.

2

Odp: cześć

Michale(?), trafiłeś chyba dobrze, choć nie napisałeś gdzie chciałeś trafić.

Podróżowanie przez puszcze jest dobre, popieram i pochwalam. Też mi się zdarza tam być, już pomijając fakt, że jest to część mojej osady.

Witam Cie więc na forum, zapraszam do brania udziału w wycieczkach i dyskusjach

Ostatnio ugryzł(a) się w język: Ketsi (2009-08-29 22:48:40)

Kot pocztowy -  ułatwia sortowanie przesyłek.

3

obawiałem się, że jest to forum kolarzy nastawionych głównie na maratony i wyścigi rowerowe. Dlatego tak napisałem.

dziękuję.

4

Forma spędzania czasu się zmieniła, teraz wycieczki i luźne przejażdżki są naszą domeną big_smile Witaj.

--
Czas na holendry big_smile

5

Witamy!

"Twenty years from now you will be more dissapointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbour. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover." M. Twain