46

Odp: Zr??bmy wy?cig XC!

Mnie jest obojętne czy Książ, czy Księżyc, bo jak ostatnio jechałem koło tego śmietniska to czułem się jakbym jechał bez tlenu.

no risk no fun
Większość (86% społeczeństwa posiadającego mniej niż 110IQ) nigdy nie miała racji i nigdy jej nie będzie mieć.
UWAGA! INFORMACJE W MOICH POSTACH SĄ DARMOWE ZA CO GROZI KARA Z URZĘDU SKARBOWEGO.
http://podatki.wp.pl/kat,9231,wid,11492 … omosc.html

47

no wlasnie my zabardzo nie zmany ternow kolo tenczynka, ale poznamy smile

Na wojnie nie ma nagrody za drugie miejsce.

http://Rowerowe.net

48

problem jest tylko w tym ?e to ju? nie Trzebinia, a my z tego co my?le, chcieliby?my na pocz?tek zorganizowa? co? maksymalnie lokalnego - pozatym je?li mieliby?my liczy? na jak?? pomoc ze strony miasta (nie wiem co tam na to Kuba tongue) to tylko Trzebinia w gre jak na razie wchodzi.

trasa ko?o Bo?niowej b?dzie na prawd? OK, lepsza ni? w 2 tygodnie temu w Pychowicach czy tydzie? temu w Jaworznie i nie prowadzi bezpo?rednio do ?mietniska, jako? si? to ominie tongue B?dziemy chcieli to zrobi? tak, ?eby start by? darmowy, ale i jakie? nagrody ?eby by?y wink

Foreight zaproponowa? te? wersj? bardzo ekstremaln?, ale nie by?o by si? tam gdzie wyprzedza?. Ko?o Bo?niowej s? dziesi?tki ?cie?ek, kt??re jako? m?drze powinni?my wykorzysta?

49

To zrobimy zawody prawie legalne wink Kuba zablokuje droge do Rudna ze wszystkich stron to b?dzie spok??j na trasie big_smile

--
Czas na holendry big_smile

50

hehehe taaaa tu jeszcze znam policje a tam ju? mog? zap?aci? mandat m??wi?c powa?nie i keny ma racj?, wiedzia?em, ze tak powie, wiec czeka?em, bo pomys? apLe ma dobry, ale problem w tym, ze nie wiemy jak daleko si?ga wl?adza UM w Tenczynku

no risk no fun
Większość (86% społeczeństwa posiadającego mniej niż 110IQ) nigdy nie miała racji i nigdy jej nie będzie mieć.
UWAGA! INFORMACJE W MOICH POSTACH SĄ DARMOWE ZA CO GROZI KARA Z URZĘDU SKARBOWEGO.

51

plan: ustalić trasę, datę, przejść się do UM i zapytać co o tym myślą i czy nam pomogli smile

52

No wiecie, ja tylko ten pomys? z Tenczynkiem tak zarzuci?em big_smile Podejrzewam, ?e przy ?adnej pogodzie w weekend da?o by si? tam ?ci?gn?? duuu?o ludzi, zar??wno kibic??w jak i rowerzyst??w wink Du?o os??b je?dzi tam z Krakowa na rowerach, spotyka?em ich cz?sto. Tras? mo?na wyznaczy?, ale trzeba by pokombinowa?. Zale?y jeszcze czy p?tla wg XCC czy XCO. No, ale to jest do rozwa?enia p???niej. Obecnie nie dam rady tam pojecha? i rozpatrze? mo?liwe przypadki, bo wybieram si? do Wrocka, ale jak wr??c? to czemu nie. No chyba, ?e kto? z Was mniej zaj?tych maturami mo?e to sprawdzi? big_smile Dwa odcinki ju? w g?owie mam, kt??re musz? by? zawarte w trasie wink No, ale sprawa jest tego typu, o kt??rej kto? wspomnia?. Czy uda si? tam wog??le co? takiego zorganizowa?, czy zgodz? si? na to w?adze... Krzeszowic? Nie wiem pod czyj? jurysdykcj? s? tamte tereny. Wg mnie dop??ki kto? kategorycznie nam nie zabroni organizacji zawod??w w tamtym miejscu, sprawe uwa?am za otwart?.

pzdr
apLe

53

apLe napisał(a):

Nie wiem pod czyją jurysdykcją są tamte tereny.

Jurysdykcja Krzeszowic, dobrze myślałeś smile

"Twenty years from now you will be more dissapointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbour. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover." M. Twain

54

Byłem dzisiaj na potencjalnej trasie wyścigu i na dole po pierwszym zjeździe na tej prostej środkowej powrotnej przywieźli jakieś rury, możliwe, że będą przekopywać ten teren i robić drogę, trzeba to obadać, bo wtedy albo od razu coś trzeba robić, albo po tym jak tam skończą roboty.

no risk no fun

55

Teraz będzie cięzko o termin bo przyszłe weekendy widze maratonowo wink

--
Czas na holendry big_smile