Foreight napisał(a):on jak zwykle widzi same wady i podchodzi do sprawy "teoretycznie"
Je?dzi?em par? razy, wi?c tyle o ile to wiem, wi?c tu ju? nie jest ,,teoria''.
Gregory napisał(a):Anni jeszcze nie widzia?em i nie s?ysza?em ?eby przez but z?ama? kolano....tym bardziej na nartach...od tego s? wi?zania ?eby sie wypie?o...tak jak spd...nawet najgorzej zapi?ty sie wypnie...znam to z autopsji:p
pr?dzej na desce sie mo?na po?ama? co jest "normalne"
Nie s?ysza?e? o z?amaniach kolan na nartach? To co Ty za nart lub but??w u?ywasz?
Ot??? ja jako pocz?tkuj?cy narciarz zawsze to mia?em na s?abo ustawione (znaczy, ?eby przy ka?dym dziwnym uderzeniu si? mia?o wypi??). Pech raz chcia?, ?e przy pr?dko?ci 5 km/h ?le sobie skr?ci?em i wjecha?em do rowu. Zaliczy?em nie mniej ?mieszn? gleb? ni? na rowerze, przy czym, narty mi si? nie wypi??y i par?na?cie sek mia?em kolana nienaturalnie wyskr?cane, fes bola?o, ale na szcz??cie na b??lu si? sko?czy?o i zdo?a?em si? wykaraska? z tego. Buty usztywniaj? Ci kostki - a kolan ju? nie, wi?c kolana lec? przy tym sporcie i ka?dy Ci to powie. Nie wiem, czy Kuba nawet nie mia? epizod??w ze z?amaniem kolan na nartach, jak si? wypowie to wtedy b?dziesz wiedzia?, bo dok?adnie nie pami?tam. Ostatnie g?o?ne takie z?amanie mia? Arnold Szwarzenegger w grudniu.